New tennis clubhouse 

A REPLACEMENT for Bayswater Tennis Club’s dinky clubhouse has taken another step forward, with the local council approving the new designs.

In March Bayswater council approved a $450,000 top-up to the $150,000 it had already reserved for the new clubhouse, with an additional $750,000 coming from the federal government and $50,000 from the club.

Although the new clubhouse will be roughly a metre above what’s allowed in the planning rules, council staff say it’s well set back from the street, and no one has complained.

The new building will include a players’ lounge, office/pro shop, toilets and a small bar and kitchen servery downstairs, and a function room with full kitchen upstairs.

Demolition of the old clubhouse is expected to start next month.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s